Preview Mode Links will not work in preview mode

Uppstickarna


Nov 7, 2018

I det 19:e avsnittet av podcasten Uppstickarna möter programledarna Johanna Snickars och Karin Bäcklund influencern och träningsprofilen Joanna Swica. Hon som till vardags är expert på bilbärgning, men också skapat en stor följarskara som träningsprofil och är ambassadör för varumärken som Reebok och Iron Man.
 
Joanna berättar om hur hon började sin influencerbana med att blogga som "rabiat 18-åring", sedan använde Instagram som en träningsdagbok och för att hitta vänner och som sedan blev till 22 000 följare. Hon delar varför hon prestationstränar och hur hon gick från slashas till målinriktad vinnarskalle. Dessutom hur hon tagit sig tillbaka från sina svåra olyckor med bland annat förlamning och hur de har ändrat hennes mindset att inte skjuta upp saker. Vi får höra om att tid är det lyxigaste hon vet, vilket ledde till beslutet att nu ta tjänstledigt utan plan - trots att hennes revisor ville att hon skulle planera efter 'sjukpenninggrundande inkomst' och eventuella framtida barn.
 
Joanna berättar även om hennes största framgång som medgrundare av communityt och nätverket Friendcation med 4000 medlemmar som arrangerar events och resor för kvinnor, men också sin karriärresa som bl a logistikansvarig och hur hon hanterat klimatkritik mot idogt flygande. Dessutom berättar hon om varför det kan vara bra att göra detektivarbete inför ett möte, reklamsamarbeten, samt lärdomen att inte ta alla fighter och varför Nina Rungs är hennes förebild.