Preview Mode Links will not work in preview mode

Uppstickarna


Oct 24, 2018

Programledarna Johanna Snickars och Karin Bäcklund möter i detta avsnitt av Uppstickarna influencer marketing och poddproffset Felicia Lagerwall, som senast kommer från rollen som vd och försäljningschef för Perfect Day och nu har startat egna influencer & contentbyrån Make Sense Media.
 
Med norrländska rötter och inställning tog hon en examen i HR, men har sedan bytt spår och banat sin väg i karriären inom digital marknadsföring och försäljning. Hon berättar om hur hon som 25-åring sålde in sig själv att bli chef på en stor pr-byrå, utan någon som helst erfarenhet. Felicia berättar om varför Stina Honkamaa är hennes förebild, och dessutom om varför hon lever efter mottot “det handlar inte om hur du har det, utan hur du tar det”.  
 
När Felicia blev ensamstående mamma fick hon mer driv och en ökad ansvarskänsla vilket gjorde att hon vågade kliva upp i karriären för att försörja sin dotter. Hon är dålig på att delegera och att ge & ta kritik, men hon är bra på att få saker att hända. Hon berättar om hur hon spontant teamade upp sig med sin byråpartner Karin efter att hon sa “är det nån jag inte vill ha som konkurrent är det du”, och hur det är att driva bolag ihop när man bor i olika länder - med 9 timmars tidsskillnad.
 
Felicia delar med sig av de bästa tipsen till hur man skapar en framgångsrik podd och  sin största lärdom från Perfect Day.